Using the KOMP Pro interface

Updated 8 months ago by Simon Oliver Ommundsen

Applikasjonsmenyen

Applikasjonsmenyen finner du helt øverst i grensesnittet. I applikasjonsmenyen velger du hvilken del av KOMP Pro-systemet du ønsker å bruke; Manage, Care, Klokke eller Kalender. Du har også en snarvei til din egen profil, og kan logge deg ut.

På PC vil applikasjonsmenyen til en hver tid være synlig.

[Bilde]

På mobiltelefon må du trykke på trekkspill-ikonet for å få frem de ulike valgalternativene.

[Bilde]

Undermenyen

Undermenyen tar deg til de ulike sidene tilknyttet eksempelvis Kalender-funksjonaliteten.

På PC vil undermenyen til en hver tid være synlig.

[Bilde]

På mobiltelefon vil undermenyen til en hver tid være synlig.

[Bilde]

Innhold

Innholdet på KOMP Pro vises på midten av siden. For å sørge for best mulig brukeropplevelse vil du i noen tilfeller oppleve at innhold som finnes på PC ikke er synlig på en mobiltelefon. Dette gjelder i all hovedsak lange tabeller. Dersom du ikke finner det du er på utkikk etter når du bruker mobiltelefonen, anbefaler vi at du forsøker versjonen på PC.

Bunnmenyen

Bunnmenyen finner du helt nederst i grensesnittet. Den inneholder kontaktinformasjon til No Isolation, og lenke til kundestøtte.

How did we do?