Slaapmodus

Geupdate 25/8/21 door Johanna Dovander

Met Slaapmodus kun je op afstand periodes instellen waarin het Komp scherm automatisch uit of aan gaat.

Je kunt nog steeds videobellen wanneer Komp in Slaapmodus is.

Ga naar:

Instellingen > Slaapmodus > Slaapperiode toevoegen

Hoe Slaapmodus werkt

Voeg één of meerdere periodes toe waarin je wil dat het Komp scherm uit gaat, en stel het gewenste herhalingspatroon in (bijv. maandagen en woensdagen van 2 uur tot 4 uur).

Één minuut voordat de Slaapmodus ingaat, zal Komp de gebruiker op de hoogte brengen dat het scherm uit zal gaan, en hoe laat het weer aan zal gaan. Het scherm wordt automatisch uitgeschakeld.

Hoe kan de gebruiker Slaapmodus annuleren vanaf het apparaat?

Door het scherm uit en weer aan te draaien via de knop, kan de gebruiker de huidige slaapperiode annuleren. Dit heeft geen invloed op toekomstige slaapperiodes.

Hoe kan ik Slaapmodus annuleren vanaf de app?

In de app kun je slaapperiodes verwijderen als je deze niet meer wenst te gebruiken.