Beheerders en gebruikers

Geupdate 5/3/20 door Simon Oliver Ommundsen

Verschillende gebruikersrollen

Er zijn twee rollen onder de gebruikers van KOMP

Beheerders

Het familielid dat KOMP installeert, wordt automatisch toegewezen als de eerste beheerder.

Beheerders kunnen

• foto's en berichten van andere familieleden verwijderen en de duur bewerken
  • andermans toegang tot KOMP verwijderen
  • andere beheerders toevoegen en verwijderen

Gebruikers

Gebruikers kunnen

• eigen foto's en berichten verwijderen en bewerken
  • nieuwe familieleden uitnodigen

Een beheerder toevoegen of verwijderen

Je kunt zoveel beheerders toevoegen als je wil.

1. Ga naar Instellingen
  2. Ga naar Gebruikers
  3. Klik op Toevoegen/verwijderen beheerderstoegang
  4. Gebruik de schakelaar om iemand beheerderstoegang te verlenen of in te trekken

De desbetreffende gebruiker ontvangt een notificatie dat ze zijn toegevoegd of verwijderd als beheerder.

In het geval er maar één beheerder is

Je kunt je eigen beheerderstoegang of je toegang tot KOMP niet verwijderen als je de enige beheerder bent.

Daarom moet je eerst een ander familielid tot beheerder maken, voordat je je eigen toegang kunt verwijderen.