Hoe kan ik een WiFi netwerk toevoegen?

Geupdate 31/8/21 door Lizette

Wanneer je je Komp voor de eerste keer installeert, kan het zijn dat de Komp al online lijkt te zijn. Dit kan zijn vanwege de ingebouwde 4G simkaart. Je moet alsnog WiFi toevoegen, aangezien de sim na het installatieproces wordt gedeactiveerd.

Als je Komp al online is

1. Open de app
  2. Ga naar Instellingen > Internet
  3. Kies een netwerk uit de lijst. Als het netwerk nog niet binnen bereik is, kun je het netwerk ook handmatig toevoegen. Scroll naar beneden en klik Handmatig... Je hebt wel de naam van het network (SSID) nodig.
  4. Vul het wachtwoord in, en indien nodig, de gebruikersnaam
  5. Klik op OPSLAAN
Als je eerder een netwerk hebt toegevoegd via Bluetooth, is het mogelijk dat deze niet in de lijst met geconfigureerde netwerken staat. Om dit te checken, kun je naar beneden scrollen en op Configureer via Bluetooth klikken

Als je Komp offline is

Als je Komp offline is moet je WiFi toevoegen door gebruik te maken van een Bluetooth-verbinding. Om dit te doen, moet je in dezelfde kamer zijn als Komp.

1. Open de app
  2. Klik op Instellingen > Internet > Voeg WiFi toe
  3. Zorg ervoor dat Bluetooth op je apparaat aanstaat
  4. Kies een netwerk uit de lijst
  5. Vul het wachtwoord in, en indien nodig, de gebruikersnaam
  6. Klik op VERBINDEN