Genereer nieuwe activatiecodes met de AV1 Assistant app

Geupdate 20/3/20 door Simon Oliver Ommundsen

Nadat we je profiel hebben geverifieerd, kun je via de app nieuwe activatiecodes genereren.

De eerste keer dat je een activatiecode genereert:

Klik op Activatiecode genereren. Je krijgt een bericht dat je account geverifieerd moet worden.

Klik op Verifieer mij. Wij ontvangen een notificatie en zullen je profiel verifiëren.

Je ontvangt een SMS ter bevestiging van de verificatie.

De volgende keren dat je een activatiecode genereert:

Klik op Activatiecode genereren en bevestig. De activatiecode verschijnt door de knop ingedrukt te houden. Om de code te kopiëren, voor bijvoorbeeld e-mail of SMS, klik op Kopieer activatiecode.