Sociale afstand - een netwerk toevoegen vanaf een andere locatie

Geupdate 10/4/20 door George Howe

Vanwege de huidige richtlijnen voor sociale afstand, raden we aan om KOMP eerst thuis te installeren en er vertrouwd mee te raken voordat je het overbrengt naar je familielid.

KOMP heeft WiFi of mobile broadband nodig om te kunnen werken. De eerste keer dat je KOMP installeert, maak je verbinding met het apparaat via Bluetooth. Daarom moet je in dezelfde ruimte zijn als KOMP.

Vervolgens kun je handmatig de WiFi-gegevens toevoegen van het netwerk waar KOMP uiteindelijk zal worden geplaatst. Hiervoor moet je de netwerknaam (SSID) en het wachtwoord weten.

Zodra dit is toegevoegd, kan de KOMP worden overgeplaatst en zou het automatisch verbinding moeten maken met het netwerk wanneer de KOMP is ingeschakeld.