Wat is een AV1 Assistant?

Geupdate 6/3/20 door Simon Oliver Ommundsen

Wat is een begeleider?

Een begeleider is iemand die verantwoordelijk is voor een AV1, bijvoorbeeld ICT personeel, een docent, een zorgcoördinator, of een ouder.

In de AV1 Assistant App kun je gemakkelijk de status van AV1 zien, WiFi netwerken beheren, veelgestelde vragen inzien en met support chatten.

Download de AV1 Assistant app

Je kunt de AV1 Assistant App downloaden in de App Store of Google Play Store.

Maak een profiel aan

Om de AV1 Assistant-app te gebruiken, moet je een persoonlijk profiel aanmaken. Voer alsjeblieft alle vereiste informatie in.

Zorg ervoor dat het mobiele telefoonnummer correct is ingevoerd, want daarop ontvang je een inlogcode via sms als je uitlogt en opnieuw in de app moet inloggen.

Voeg een AV1 toe

Je kunt verschillende AV1s toevoegen in de AV1 Assistant App.

Voeg een AV1 toe:

1. Klik op: Voeg je eerste AV1 toe.
  2. Voer de activatiecode in die je op het kaartje in de doos kunt vinden, of via e-mail hebt verkregen
  3. Klik op de banner om een bijnaam aan de AV1 te geven, bijvoorbeeld de naam van de leerling. No Isolation kan deze informatie niet zien.