Hoe voeg ik een WiFi netwerk voor AV1 toe vanuit de AV1 Assistant app?

1. Open de AV1 Companion app en klik op “Instellingen”
  2. Klik op “Voeg WiFi toe”
  3. Klik op “Voeg nog een toe” en selecteer het juiste netwerk uit de lijst.
    Indien het gewenste netwerk niet wordt weergegeven, klik op "Staat je WiFi er niet bij?" en selecteer “Voeg handmatig toe” om de naam (SSID) van het netwerk, wachtwoord en gebruikersnaam zelf in te voeren.

Ter info: de lijst laat de WiFi netwerken zien die AV1 kan zien, en zijn dus netwerken op de plek waar AV1 zich bevindt.

Je kunt ook WiFi netwerken toevoegen via bluetooth in de AV1 Assistant App als het mobiele netwerk niet sterk genoeg is.