Foutmelding: "Kan KOMP niet vinden"

Deze foutmelding wordt weergegeven tijdens installatie als de keyword verkeerd is gespeld of eerder is gebruikt. De keyword in de doos kan slechts één keer worden gebruikt. Alle andere gebruikers moeten worden uitgenodigd via de app, en ontvangen een SMS met hun eigen persoonlijk keyword.

Ter info: Gebruik altijd de laatst ontvangen keyword. Als je twee uitnodigingen (via SMS) hebt ontvangen, of een keyword ontvangt van ons support team, gebruik dan altijd de laatste.