Waar vind ik het wachtwoord voor KOMP?

Wanneer je andere familieleden uitnodigt, ontvangen zij een SMS met een persoonlijke uitnodigingscode, niet te verwarren met het wachtwoord.

Wat zijn wachtwoorden?

Wachtwoorden verbinden de KOMP met jouw app, en zorgt ervoor dat alleen jouw familie toegang heeft tot de KOMP die jullie gebruiken.

Het wachtwoord kan maar één keer gebruikt worden door de persoon die KOMP installeert.

Waar vind ik het wachtwoord?

Het wachtwoord wordt op het scherm weergegeven als je KOMP installeert. Zodra dit wachtwoord is gebruikt, verdwijnt deze van het scherm. Andere gebruikers worden vanuit de KOMP app worden uitgenodigd.