Activatiecode en geheime code

Wat is een activatiecode?

De activatiecode van AV1 wordt gebruikt om de tablet of telefoon van een gebruiker te koppelen aan een AV1 en kan slechts één keer worden gebruikt. Dit is om ervoor te zorgen dat slechts één apparaat is aangesloten op AV1 en dat de juiste gebruiker toegang krijgt.

Wanneer gebruik ik een activatiecode?

Je gebruikt een activatiecode wanneer:

• Je voor de eerste keer verbinding maakt met AV1. Gebruik de activatiecode op het kaartje in de doos of via e-mail verkregen.
  • Je van apparaat verandert, bijvoorbeeld als je verbinding hebt gemaakt via je telefoon, maar je wil liever een tablet gebruiken.
  • Een nieuwe gebruiker verbinding met AV1 wil maken

Om veiligheidsredenen sturen we alleen activatiecodes naar onze geregistreerde AV1 klant of een contactpersoon die zij hebben opgegeven. We versturen geen activatiecodes via chat.

Een leraar, voogd of IT-personeel kan de activatiecode óók eenmaal gebruiken om verbinding te maken met de AV1 Assistant-app.

Geheime code

Als extra beveiligingslaag maakt de leerling een eigen 4-cijferige pincode die hij/zij moet gebruiken telkens wanneer de app wordt geopend. Dit moet geheim blijven en kan worden gewijzigd bij "Instellingen" in de AV1-app.