Een foto toevoegen en wijzigen

Geupdate 1/9/21 door Caroline Solberg Moen

1. Stuur een nieuwe foto door vanuit het thuisscherm op Toevoegen te klikken. Kies een foto uit je galerij, of maak een nieuwe foto.
    Het is ook mogelijk om een foto te wijzigen nadat hij verstuurd is. Op het Thuisscherm, klik op de drie stipjes naast de foto en klik op Bewerk bericht.
  2. Je kunt nu de grootte en ratio van de foto veranderen door op een hoek van het raster te klikken en te verslepen. Je kunt in het midden van het raster klikken om het te verplaatsen naar de juiste plek.
  3. Als je wil, kun je tekst toevoegen. De tekst kan in elke hoek worden geplaatst. De foto wordt eerst getoond met tekst, daarna zonder tekst. Hierdoor maakt het niet uit als de tekst een gedeelte van de foto bedekt.
  4. Klik op Weergave tijd om de weergave tijd te veranderen. Dit is de tijd dat de foto op het scherm blijft staan, elke keer dat hij wordt getoond.
  5. Klik op Duur om de duur te veranderen. Dit is de periode dat de foto in de loop is opgenomen en herhaaldelijk wordt vertoond.
Wanneer je de Weergave tijd of de Duur verandert voor een foto, worden deze instellingen onthouden voor de volgende keer dat je een foto upload.
  1. Klik op Opslaan