De activatiecode voor AV1 doet het niet, wat kan ik doen?

Als je een foutmelding te zien krijgt dat de activatiecode het niet doet, is dit omdat deze al is gebruikt of omdat de code fout is ingetypt. Controleer of je de code juist hebt ingetypt. Een activatiecode kan slechts één keer worden gebruikt. Dit is om ervoor te zorgen dat slechts één smartphone/tablet met AV1 is verbonden, en dat de juiste gebruiker toegang heeft.

Hebben jullie als school of organisatie meerdere AV1’s? Neem contact met ons customer support team op om toegang te krijgen tot het administratie portaal zodat je zelf nieuwe activatiecodes kan aanmaken.