Ik heb een nieuwe activatiecode nodig, wat kan ik doen?

Je kunt nieuwe activatiecodes genereren in de AV1 Assistant App.

Activatiecodes kunnen slechts één keer worden gebruikt. Heb je een nieuwe activatiecode nodig? Neem dan contact op met ons support team.

Geef het serienummer van de AV1 door als je contact met ons opneemt. Wegens veiligheidsredenen, versturen we alleen activatiecodes naar degene(n) die geregistreerd staan als AV1 klant of contactpersoon. We versturen geen activatiecodes via chat.

Wegens privacy redenen vragen wij vriendelijk om niet de naam van de gebruiker (leerling), gezondheidsinformatie, of andere persoonlijke informatie met ons te delen.