Nieuwe gebruikers uitnodigen

Geupdate 24/8/21 door Lizette

Wanneer je iemand uitnodigt voor Komp, een unieke en persoonlijke code wordt gecreëerd die je familielid kan gebruiken om te verbinden met Komp. Je hebt een mobiel telefoonnummer nodig om uitgenodigd te worden.

1. Open de app
  2. Klik op Instellingen > Gebruikers > Nodig anderen uit…
  3. Zorg ervoor dat je de app toegang geeft tot je contacten
  4. Typ het telefoonnummer of kies uit je contactenlijst
  5. Klik op Nodig uit
  6. Je ziet nu de unieke code. Je kan deze kopiëren en delen met de persoon die je wil uitnodigen via Whatsapp of een ander kanaal, of klik op Verstuur uitnodigingscode in een bericht om een samengestelde SMS te versturen. Y
    Je kan niet dezelfde code gebruiken om meerdere mensen uit te nodigen, aangezien elke code persoonlijk is en maar één keer gebruikt kan worden.
    De gebruiker kan met Komp verbinden door de app te downloaden, de code in te vullen en hun profiel aan te maken.
    Als de persoon die je hebt uitgenodigd de code is kwijtgeraakt, of de SMS niet heeft ontvangen, kun je de code opnieuw versturen via Instellingen > Alle anderen > Uitgenodigd en klik op de juiste naam.