Ik heb een uitnodiging via SMS ontvangen

Geupdate 28/4/20 door Simon Oliver Ommundsen

Je ontvangt een unieke code via sms als een familielid je heeft uitgenodigd om een ​​KOMP te gebruiken.

Volg de onderstaande stappen om aan de slag te gaan met KOMP:

1. Download KOMP in de App Store of Google Play.
  2. Open de app en klik op Beginnen
  3. Je wordt om een code gevraagd. Dit is de code die je via SMS hebt ontvangen.
  4. Geef de KOMP een bijnaam en maak een persoonlijk profiel aan.
  5. Nodig nieuwe familieleden uit door op het pictogram Instellingen in de rechterbovenhoek te tikken> Gebruikers> Anderen uitnodigen.
    Gebruikers worden uitgenodigd op telefoonnummer, zodat zij een unieke code ontvangen om verbinding te kunnen maken met KOMP.