Kan een netwerk van een afstand aan Komp worden toegevoegd?

Geupdate 2/9/21 door Lizette

Ja, je kunt op afstand een WiFi netwerk toevoegen aan Komp, zolang deze al online is (bijvoorbeeld op een ander netwerk of de ingebouwde 4G simkaart).

Als de Komp "onbeschikbaar" is in de app, is de Komp niet online en moet je in dezelfde kamer zijn als Komp om een netwerk toe te voegen door het gebruik van Bluetooth.

Om een WiFi netwerk toe te voegen op afstand, volg onderstaande stappen

1. Open de app
  2. Klik op Instellingen > Internet
  3. Kies een netwerk uit de lijst. Als het netwerk niet in de lijst staat, kun je het netwerk ook handmatig toevoegen. Scroll naar beneden en klik Handmatig... Je hebt wel de naam van het network (SSID) nodig.
  4. Vul het wachtwoord in, en indien nodig, de gebruikersnaam
  5. Klik op Opslaan
Je kunt zelfs een netwerk toevoegen dat op dit moment nog niet binnen bereik is. Scroll naar beneden en klik op Handmatig. Je hebt wel de correcte netwerknaam (SSID) en wachtwoord nodig.