Hoe installeer ik KOMP?

KOMP wordt geïnstalleerd door een familielid via de KOMP app.

De app gebruiker moet in dezelfde ruimte als KOMP zijn tijdens de installatie.
  1. Zorg ervoor dat er een WiFi netwerk beschikbaar is in de ruimte waar KOMP staat.

2. Zet KOMP op een stabiele tafel en op ooghoogte van de gebruiker.

3. Verbind KOMP met een stopcontact d.m.v. de stroomkabel (3).
  4. Download de KOMP app in de App Store of Google Play.
  5. Open de app en klik op Om te beginnen

Je wordt gevraagd om een ​​wachtwoord in te typen. Het wachtwoord wordt op het scherm weergegeven nadat KOMP is ingeschakeld.

1. Geef de KOMP een bijnaam en maak je persoonlijke profiel aan
  2. Eenmaal voltooid, zul je zien dat de KOMP niet beschikbaar is. Dit komt omdat KOMP niet is verbonden met internet. Klik op de banner om een ​​WiFi-netwerk toe te voegen.
  3. Nodig nieuwe gezinsleden uit door op het pictogram Instellingen te klikken in de rechterbovenhoek > Gebruikers > Anderen uitnodigen.

Gebruikers worden via hun telefoonnummer uitgenodigd, omdat ze een unieke code ontvangen om verbinding te kunnen maken met KOMP.
  4. Nadat de verbinding tot stand is gebracht, zorg ervoor dat de KOMP 's nachts aangesloten blijft zodat eventuele automatische software-updates kunnen worden voltooid.