Hoe installeer ik Komp?

Geupdate 24/8/21 door Johanna Dovander

Is Komp al door iemand anders geïnstalleerd en je hebt een uitnodigingscode ontvangen, klik dan hier.
Download onze Introductiegids met allerlei handige informatie over Komp.

Komp wordt geïnstalleerd door een familielid via de Komp app. Ben je de eerste die Komp installeert, volg dan de onderstaande stappen.

1. Zet Komp op een stabiele tafel en op ooghoogte van de gebruiker.

2. Verbind Komp met een stopcontact d.m.v. de stroomkabel (3).
  3. Download de Komp app in de App Store of Google Play.
  4. Open de app en klik op Nieuwe gebruiker

Je wordt gevraagd om een ​​wachtwoord in te typen. Het wachtwoord wordt op het scherm weergegeven nadat Komp is ingeschakeld.

1. Geef de Komp een bijnaam en maak je persoonlijke profiel aan
  2. Om WiFi toe te voegen, ga naar Instellingen > Internet
  3. Nodig nieuwe gezinsleden uit door op het pictogram Instellingen te klikken in de rechterbovenhoek > Gebruikers > Anderen uitnodigen.

Gebruikers worden via hun telefoonnummer uitgenodigd, omdat ze een unieke code ontvangen om verbinding te kunnen maken met Komp.
  4. Nadat de verbinding tot stand is gebracht, zorg ervoor dat de Komp 's nachts aangesloten blijft zodat eventuele automatische software-updates kunnen worden voltooid.