Foutmelding: "KOMP is niet beschikbaar"

Deze foutmelding geeft aan dat er geen verbinding met KOMP mogelijk is. Dit gebeurt als KOMP niet aan de stroom is aangesloten of verbonden is met een WiFi netwerk. Check eerst of de KOMP aangesloten is op stroom. Start de KOMP opnieuw op door de stroom te verwijderen en na een paar minuten weer aan te sluiten.

Als de foutmelding nog steeds wordt weergegeven is er iets fout met de WiFi verbinding. Een restart van de router kan vaak helpen.