Hoe voeg ik een AV1 toe in mijn AV1 Assistant app?

Je hebt de AV1 Assistant App gedownload in de App Store of Google Play Store en een profiel aangemaakt voordat je een AV1 kan toevoegen.

Zorg ervoor dat je de AV1 Assistant app hebt gedownload (App Store of Google Play) en dat je een profiel hebt aangemaakt.

Als je de eerste begeleider bent: Gebruik dezelfde activatiecode die de leerling heeft gebruikt om contact te maken met de AV1.

Als er reeds een begeleider geregistreerd is: De eerste begeleider kan je toevoegen vanuit zijn of haar AV1 Assistant app, of de leerling kan je toevoegen vanuit zijn of haar AV1 app.

Ik ben de eerste begeleider:

1. Open de AV1 Assistant app, en klik op het "AV1 toevoegen" icoontje rechtsboven in het scherm.
  2. Voer de activatiecode in die de leerling heeft gebruikt om verbinding te maken met AV1. Deze code staat op de kaart in de doos van AV1. De code is ook te vinden in de MyAdmin portal indien jullie hier gebruik van maken.
  3. Je kunt een bijnaam instellen voor de AV1 zodat het makkelijker is om te herkennen. Bijvoorbeeld de naam van de persoon die de robot gebruikt. Deze bijnaam kan alleen jij zien. Als je dit op een later moment wilt doen of veranderen, kan je dit doen onder “Instellingen” → “Stel een bijnaam in” doen.

Ik moet als begeleider worden toegevoegd:

1. Klik op Instellingen → Begeleiders
  2. Klik op Voeg een begeleider toe
  3. Voer het telefoonnummer in waarmee het profiel is geregistreerd en klik op Volgende
  4. Bevestig dat het om de juiste begeleider gaat door de voornaam en functie te verifiëren.
  5. De begeleider ontvangt een notificatie dat een AV1 is toegevoegd.
    Als de AV1 niet verschijnt nadat je de AV1 Assistant app hebt geopend, herstart de app.