Heb je een in-app bericht ontvangen over een 4G-abonnement?

Geupdate 4 months ago door Lizette

Als je een pop-up bericht over een 4G abonnement in de app hebt ontvangen, gebruikte je Komp tot nu toe kosteloos 4G. Tijdens installatie van de Komp werd je gevraagd om WiFi toe te voegen. Wanneer het om wat voor reden dan ook niet lukt om WiFi toe te voegen, of de Komp is niet succesvol verbonden, schakelt de Komp automatisch over naar de geïntegreerde 4G Simkaart. We ontwikkelen Komp continu om ervoor te zorgen dat het zo makkelijk mogelijk werkt, en nu is het in-app betaalsysteem voor een 4G-abonnement gereed. Dat betekent dat voor sommige gebruikers 4G beschikbaar was zonder daarvoor te hebben betaald, en we gaan daar ook achteraf geen kosten voor in rekening brengen. Echter vanaf nu is er een actief 4G-abonnement nodig, als je 4G wil blijven gebruiken. Wanneer er WiFi aanwezig is, kun je dit toevoegen via de app. Als je tijd nodig hebt om de netwerkgegevens op te zoeken, klik op de "herinner me later" optie. Zorg er echter wel voor dat je dit zo snel mogelijk doet, om te voorkomen dat Komp zijn verbinding verliest. Als er geen WiFi wordt toegevoegd, of een 4G-abonnement wordt aangeschaft, zal de Komp offline gaan, aangezien het afhankelijk is van een internetverbinding om te functioneren. Als je je Komp al hebt verbonden met WiFi, en je krijgt dit bericht nog steeds, dubbelcheck dan dat de netwerkgegevens correct zijn.

Om een 4G-abonnement te starten via de app, volg deze simpele stappen:

1. Ga naar Instellingen in de rechterbovenhoek van de app
  2. Scroll naar beneden naar Add-ons en klik op 4G-abonnement
  3. Klik op Start abonnement en volg de instructies

Meer informatie over het starten van een 4G-abonnement

Volg deze stappen om een WiFi-netwerk toe te voegen.