Gebruik van de KOMP app

Geupdate 20/3/20 door Simon Oliver Ommundsen

De KOMP-app is dé toegang tot het KOMP-apparaat.

Met de app kunt je foto's en berichten sturen en videogesprekken voeren. Je kunt ook de taalvoorkeuren en de tijdzone wijzigen en widgets toevoegen zoals Weer.

Dit artikel geeft je een inleiding tot de belangrijkste functies van de KOMP-app.

De feed

De feed toont alle foto's en berichten die door de familie zijn verzonden. Je ziet alleen inhoud die ook zichtbaar is op het KOMP-apparaat.

De inhoud op het KOMP-apparaat wordt in een continue loop weergegeven totdat deze verloopt.

Foto's en berichten sturen

Je kunt foto's en berichten verzenden door op Toevoegen te tikken. Nadat je je foto hebt geüpload of je bericht hebt samengesteld, kun je de inhoud bekijken en een tijdsduur instellen.

Je kunt tekst aan foto's toevoegen. De tekst kan in elke hoek worden geplaatst. De foto wordt eerst op het scherm weergegeven mét tekst en vervolgens zonder tekst. Daarom maakt het niet uit of de tekst een deel van de foto bedekt.

Je kunt een bericht als privé selecteren, wat betekent dat het niet wordt weergegeven in de feed van andere familieleden, maar het verschijnt wel op het KOMP-scherm.

Videobellen

Klik op Gesprek om een videogesprek te starten met een KOMP. Let op dat KOMP daarvoor online moet zijn en aan moet staan.

Het videogesprek start automatisch na 10 seconden, tenzij de gebruiker de KOMP uitschakelt.

Instellingen en widgets

Klik op het Instellingen-icoon om naar instellingen te gaan.

Hier kun je:

• WiFi-netwerken toevoegen
  • Familieleden uitnodigen
  • Widgets zoals Weer activeren
  • Toegang krijgen tot onze support pagina's
  • Informatie inzien over de KOMP (software versie etc.)