Kom i gang med AV1

Bli kjent med AV1

Denne guiden vil hjelpe deg med å komme i gang med AV1 på skolen din. Rettet mot lærere og IT-ansvarlige viser vi deg stegene som trengs for at AV1 skal være klar til bruk for eleven.

Vi anbefaler at du gjør deg kjent med AV1 og sørger for at den fungerer før eleven tar den i bruk.

Denne artikkelen varierer basert på hvilken modell du har. Hvilken modell du har står skrevet på esken og under AV1.

Lade AV1

Kom i gang - modell AV2

1. Ta AV1 ut av esken og sett i laderen
    Hvor ofte bør AV1 lades?
  2. Skru AV1 på ved å trykke inn knappen på baksiden
  3. Lysstripen på kroppen vil blinke.
    Når blinkingen slutter og den lyser er AV1 klar for bruk.
    Hva betyr lysene på AV1?

Kom i gang - modell AV1(b)

Slik setter du opp AV1 første gang:

1. Ta AV1 ut av esken og sett i laderen
    Hvor ofte bør AV1 lades?

2. AV1 vil skru seg på. Den vil lyse på hodet og blinke på undersiden.

Deretter vil den gå igjennom flere ulike lysformer. Etter få minutter blir hodet grønt. Da er AV1 er klar til bruk.

Om hodet til AV1 ikke er blitt grønt etter 5 minutter er AV1 i et område med dårlig mobildekning. Flytt AV1 til et område med bedre mobildekning.

Hva betyr lysene på AV1?

Om hodet ikke har blitt grønt etter 5 minutter er AV1 i et område med dårlig mobildekning. Forsøk å flytte AV1 eller legge til et WiFi-nettverk

Last ned AV1-appen

Last ned AV1-appen på en telefon eller tablet. Den kan lastes ned fra App Store eller Google Play Store.

Om du tester AV1 på en annen enhet enn eleven skal bruke må du anskaffe et nytt nøkkelord.

Last ned AV1 Assistant-appen

AV1 Assistant-appen er en ressurs for lærere, IT-ansvarlige, foreldre eller foresatte som assisterer én eller flere AV1-roboter.

Gjennom AV1 Assistant-appen kan du enkelt se robotens status, legge til WiFi-nettverk (også over Bluetooth), se veiledninger og chatte med kundestøtte.

AV1 Assistant-appen lastes ned på telefon eller tablet og er tilgjengelig gjennom App Store og Google play store.