Hvordan legge til et Wifi-nettverk på Komp?

Oppdatert 31/8/21 av Lizette

Når du setter opp Komp for første gang, vil du se at Komp kommer online. Dette er på grunn av 4G SIM kortet som sitter på baksiden av skjermen. Dersom du ikke har bestilt med 4G abonnementet vil SIM kortet bli deaktivert etter oppsett og du er nødt til å legge til ett Wifi nettverk.

Om din Komp er online

1. Åpne appen
  2. Trykk Innstillinger > Internett
  3. Velg nettverket fra listen. Hvis nettverket ikke er i listen, kan du legge det til manuelt. Bla ned og trykk manuell.. Du må vite navnet på nettverket (SSID)
  4. Fyll inn passord, om nødvendig, brukernavn
  5. Trykk Lagre

Om din Komp er offline

Om din Komp er offline må du legge til ett WiFi nettverk via Bluetooth. For å gjøre det må du være i samme rom som Komp.

1. Åpne appen
  2. Trykk Innstillinger > Internett > Legg til WiFi
  3. Sørg for at Bluetooth er slått på på din enhet
  4. Velg nettverket fra listen
  5. Fyll inn passord, om nødvendig, brukernavn
  6. Trykk Koble til