Lage nytt nøkkelord i AV1 Assistant-appen

Oppdatert 20/3/20 av Simon Oliver Ommundsen

Du kan lage nye nøkkelord selv via appen. Når du er tilkoblet AV1 med appen, velg innstillinger nederst på skjermen i appen

Første gang du skal generere nøkkelord:

Klikk på generer nøkkelord. Da vil du første gang få beskjed om at du må verifiseres for å få lage nøkkelord.

Klikk Verifiser meg. Da mottar vi et varsel og verifiserer at du skal få tilgang til å lage nøkkelord.

Du vil motta en SMS som bekrefter verifiseringen.

De neste gangene du skal generere nøkkelord:

Klikk Generer nøkkelord og bekreft at du vil lage et nytt nøkkelord. Nøkkelordet vises ved å holde inne knappen. For å kopiere nøkkelordet til epost eller SMS, trykk Kopier nøkkelord