Sosial distansering - legge til et nettverk på avstand

Oppdatert 3/6/20 av Lizette

Grunnet råd om sosial distansering anbefaler vi at man setter opp KOMP før den leveres til din slektning.

KOMP trenger WiFi eller mobilt bredbånd for å fungere. Første gang du setter opp KOMP må du koble den til enheten med Bluetooth og derfor være i samme rom som KOMP.

Deretter kan du manuelt legge inn WiFi-opplysninger om nettverket hvor KOMP til slutt skal være plassert. Du må oppgi navnet på nettverket (SSID) og passord.

Så snart dette er lagt inn gjennom appen kan KOMP leveres til din slektning og vil automatisk oppdage nettverket når KOMP skrus på.