Hva er en assistent?

Oppdatert 23/3/21 av Simon Oliver Ommundsen

Hva er en assistent?

En assistent er en som tar vare på AV1, gjerne en IT- arbeider, lærer eller foresatt.

I assistent appen kan du enkelt lage nye nøkkelord, sjekke status til AV1, legge til ett trådløst nettverk, diverse feilsøking og chat med support.

Last ned assistent appen

Du kan laste ned AV1 Assistent appen fra App store eller Google Play.

Lag en profil

For å kunne bruke AV1 Assistant appen må du lage en personlig profil. Vennligst fyll in den påkrevde informasjonen.

Pass på at du har tastet riktig telefon nummer, vi sender deg ny kode på sms om du blir logget ut og trenger å logge inn igjen.

Legg til en AV1

Du kan legge til flere AV1 i assistent appen.

For å legge til AV1:

1. Trykk legg til AV1.
  2. Oppgi nøkkelordet som fulgte med i boksen eller som du har fått på mail.
  3. Trykk på banneret for å legge til ett kallenavn på AV1, feks navn på eleven. No Isolation har ikke tilgang til denne informasjonen.