Nøkkelordet til Komp fungerer ikke, hva er galt?

Oppdatert 26/8/21 av Lizette

Jeg setter opp Komp for første gang

Nøkkelordet til Komp kan kun brukes én gang. Dersom noen allerede har koblet seg til Komp ved hjelp av nøkkelordet så trenger du en invitasjon for å koble til. Du vil da motta et eget engangsnøkkelord på SMS.

Hvis nøkkelordet viser "unknown", vennligst les her om hva du kan gjøre.

Jeg har blitt invitert

Hvis Komp allerede er satt opp, trenger du en invitasjon fra en eksisterende bruker. Du vil da motta ett personlig nøkkelord, som regel igjennom SMS.

Dersom nøkkelordet ikke virker, prøv noen av disse forslagene under:

1. Sjekk at nøkkelordet er det samme som i SMSen
  2. Spør personen som inviterte deg om å sjekke at nøkkelordet er korrekt. De kan se det ved å Åpne appen > innstillinger > brukere > inviterte og trykk på navnet.
  3. Hvis dette ikke er første gangen du prøver å opprette en bruker, kan det hende at profilen din ble opprettet forrige gang. Gå tilbake og trykk logg inn med mobilnummeret ditt.

Om nøkkelordet fremdeles ikke virker, ta kontakt med oss på support