Hvor finner jeg nøkkelordet til KOMP?

Når du inviterer andre familiemedlemmer vil de motta en invitasjonskode. Dette er en annen kode enn engangskoden.

Hva er nøkkelord?

Nøkkelordet kobler KOMP til din mobiltelefon og sørger for at kun din familie har tilgang.

Det kan bare brukes én gang av den første personen som installerer KOMP.

Hvor finner jeg nøkkelordet?

Du finner nøkkelordet på skjermen når du skrur på KOMP. Når nøkkelordet er brukt vil det forsvinne fra skjermen, og nye brukere må inviteres fra KOMP-appen.