4G abonnement

Oppdatert 2 months ago av Johanna Dovander

Komp trenger internett for å virke. Hvis det ikke er noe WiFi nettverk tilgjengelig der Komp skal stå, kan man opprette ett 4G abonnement hos oss. Alle Komp EV2b versjoner kommer med innebygd SIM kort som kan bli aktivert eller deaktivert til en hver tid.

Personen som først setter opp Komp vil bli administrator. Denne personen vil også få en melding i appen om man vil bruke 4G eller WiFi til internett. Hvis det ikke er et WiFi nettverk der Komp skal stå kan dette kjøpes i Komp appen for 199 NOK per måned. Dette inkluderer 1 måned gratis 4G og det er fri bruk av data. Abonnementet er administrert gjennom Google Play Store (for Android enheter) eller App Store (Apple enheter). Du kan kansellere abonnement når du vil.

Trykk "Bruk WiFi istedenfor" hvis du ikke vil bruke 4G. Legg deretter til WiFi nettverk til Komp. Når Komp er koblet til WiFi, vil 4G SIM kortet bli deaktivert.

Merk at SIM kortet ikke vil virke på andre enheter en Komp.

Hvordan kan jeg aktivere 4G?

Hvis du ønsker å legge til 4G nettverk, trykker du start abonnement for å begynne din gratis måned med 4G. Etter denne måneden vil du bli trukket NOK 199,00 i måneden. Betaling vil skje ved automatisk trekk hver måned.

Du kan også legge til 4G nettverk ved en senere anledning. Men det er kun administratorer i appen som kan aktivere 4G. Hvis du ikke er administrator, men det er du som skal stå for betaling av 4G kan du be personen gjøre deg til administrator. Komp kan ha flere administratorer.

Hvis du er administrator:

1. Gå til innstillinger
  2. Under tilleggstjenester, velg 4G-abonnement
  3. 4G abonnement er administrert via App Store (Apple iOS) eller Google Play Store (Android produkter). Trykk Abonner

Hvordan kansellerer jeg 4G?

Du kan kansellere 4G når du vil, det er ingen bindingstid. Etter kansellering vil abonnementet være aktivt ut betalt periode. 4G på Komp vil bli deaktivert etter denne perioden løper ut.

Vær oppmerksom på at du må avslutte abonnement via App Store eller Google Play Store. Det vil ikke hjelpe å slette Komp appen.

App Store (Apple iOS)

App store lar deg kjøpe og administrere abonnementer via din Apple ID konto. Følg disse stegene hvis du ønsker å avslutte Komp 4G abonnement fra en iPhone eller iPad.

1. Åpne innstillinger på din enhet
  2. Trykk på navnet ditt
  3. Trykk Abonnementer
  4. Under Aktive vil du finne Komp 4G, trykk på denne
  5. Trykk Avslutt abonnement

Google Play Store (Android)

På samme måte som med App Store kan du kjøpe og administrere abonnementer fra din Google Play Store konto.

Hvis du vil kansellere 4G abonnement på Komp må du inn på din Google Play konto. Under Betaling og Abonnement vil du finne dette. Du kan lese mer om hvordan dette gjøres ved å trykke her.

Merk at du ikke kan angre på dette. Men du kan når som helst starte et nytt abonnement. Du kan lese mer om dette fra Google sine sider.

No Isolation

Hvis du har kjøpt abonnement direkte gjennom No Isolation, tar du kontakt med kundestøtte for å avslutte abonnement.