Klargjør KOMP for ny bruker

Oppdatert 5/10/20 av Anders Ruud Sørli

En gang i blant vil det være behov for å slette alt eller deler av innholdet og innstillinger på en gitt KOMP. Et eksempel er hvis KOMP skal flyttes fra én bruker til en annen. Dette kan dere enkelt løse i KOMP Manage.

  1. Trykk Komper
  2. Velg KOMPen du ønsker å endre
  3. Scroll ned til Other options
  4. Trykk Tilbakestill KOMP
  5. Default er Klargjør til ny bruker huket av. Hvis du ønsker å slette alt innhold og innstillinger for å gjøre KOMP klar for ny bruker, trykk den blå knappen START.
    1. Du kan fjerne markeringen på Klargjør til ny bruker og heller huke av Familieinnhold. Dette vil fjerne familiemedlemmers / pårørendes tilgang til KOMP samt bilder og meldinger sendt til KOMP. Dette vil også generere et nytt nøkkelord som kan deles med noen som skal koble seg til KOMP via Familie-appen.
    2. Du kan fjerne markeringen på Klargjør til ny bruker og heller huke av Innstillinger for enheten. Dette vil endre alle innstillinger (navn, tidssone, språk o.l.) gjort på gitt KOMP-enhet tilbake til fabrikkinnstillinger.
  6. Familiemedlemmet kan invitere resten av familien etter at de har oppgitt nøkkelordet og opprettet profilen sin i appen


Hva synes du?