Hvordan setter jeg opp KOMP?

KOMP settes opp av et familiemedlem gjennom KOMP-appen.

Du må være i samme rom som KOMP-enheten under oppsett.
  1. Sørg for at det er WiFi i rommet hvor KOMP skal plasseres

2. Plasser KOMP på en stabil flate innen rekkevidde og øyehøyde

3. Sett ledningen i stikkontakten, og deretter i KOMP. Skru på KOMP ved å vri på knappen.
  4. Last ned appen KOMP fra App Store eller Google Play
  5. Åpne appen og trykk Opprett bruker
  6. Du vil bli bedt om å oppgi et nøkkelord. Nøkkelordet vises på skjermen til KOMP etter at du har skrudd den på. Vennligst les denne veilederen om du har mottatt en invitasjon på SMS.
  7. Gi KOMP et kallenavn og opprett din personlige profil.
  8. Du vil først se at KOMP ikke er tilgjengelig. Dette er fordi KOMP ikke er koblet til internett. Trykk på banneret for å legge til et WiFi-nettverk.
  9. Inviter resten av familien ved å trykke på ikonet for Innstillinger i øvre, høyre hjørne > Brukere > Inviter andre.
    Brukere inviteres ved mobilnummer, og vil motta et unikt nøkkelord de kan bruke for å koble seg til KOMP.
  10. Vennligst la KOMP stå med strømtilførsel om natten slik at automatiske oppdateringer kan gjennomføres