Hvordan kan jeg gjenopprette Komp til fabrikkinnstillinger?

Oppdatert 3 months ago av Johanna Dovander

For å kunne tilbakestille Komp til fabrikkinnstillinger fra appen, må din rolle være administrator og programvaren på din Komp app være på minimum versjon 2.9.0
  1. Åpne innstillinger ved å trykke på tannhjulet i høyre hjørnet
  2. Trykk på Om Komp
  3. Trykk Tilbakestill Komp til fabrikkinnstillinger

Når Komp nullstilles vil alle bilder, brukere og øvrige innstillinger slettes. Komp må være slått på og koblet til ett internett for å motta signalet om å nullstille seg. Hvis Komp ikke er online når nullstilling blir gjennomført, vil dette gjennomføres så raskt enheten kommer på nett igjen.

Komp kan også nullstilles av kundestøtte. Sørg for at Komp står skrudd på og er koblet til ett nettverk. Hvis du har flyttet Komp fra der den pleier å stå kan det være du må legge til WiFi igjen. Ha Komp sitt serienummer klart før du kontakter kundestøtte.