Videostrømmen hakker/lyden er dårlig, hva er galt?

Oppdatert 16/9/21 av Sven Inden

Ustabil lyd eller hakkete bilde når man strømmer skyldes dårlig dekning hos AV1 eller ved enheten man strømmer fra.

Her er noen ulike tiltak du kan prøve:

1. Sjekk nettverksstatus for AV1
  2. Dersom AV1 er koblet til 4G kan du forsøke å koble den til wifi
  3. Dersom AV1 er koblet til Wifi kan du forsøke å fjerne nettverket og la AV1 strømme på 4G
  4. Dersom dette ikke hjelper kan det hende at nettverket der du befinner deg har lav kvalitet/dårlig dekning:
  5. Om du er koblet til mobilt nettverk med telefonen/nettbrettet ditt kan du forsøke å koble deg til Wifi.
  6. Om du er koblet til Wifi kan du forsøke å koble fra nettverket og bruke mobilt nettverk istedenfor.

Ta kontakt med vår kundestøtte dersom tiltakene over ikke fungerer.