Jeg kan ikke koble KOMP til med Bluetooth (Blåtann)

Oppdatert 21/5/20 av Jesper Vestergaard

Vennligst forsøk følgende steg om du ikke får koblet til KOMP via Bluetooth:

1. Sørg for at Bluetooth er skrudd på
    Bluetooth-ikonet vil være synlig i signalmenyen, eller sjekk Innstillinger på telefonen din.
  2. Ta en gjenstart av telefonen din og/eller KOMP
    Skru KOMP av, fjern strømforsyningen i 10 sekunder, skru KOMP på igjen.
  3. Forsøk en annen mobiltelefon eller nettbrett
    Dersom mulig, invitér et annet familiemedlem og forsøk med deres telefon. Beklageligvis er det noen ganger slik at telefonens Bluetooth kan være utdatert.

Om alt over feiler anbefaler vi at du kontakter oss direkte så vi kan assistere deg personlig.

Vi har opplevd at noen kunder har utfordringer med å koble til KOMP over Bluetooth med noen Samsung- og lavpris Android-telefoner.

Det er mulig å benytte seg av en USB-til-ethernetadapter og bruke et kablet nettverk. Vi kan derimot ikke garantere for om dette vil fungere.