Feilmelding: “KOMP er ikke tilgjengelig”

Feilmeldingen kommer opp dersom vi ikke får kontakt med KOMP. Dette kan enten skyldes at bruker har trukket ut strømkabelen, eller at KOMP ikke har tilgang på internett. Dobbeltsjekk derfor først med bruker at enheten er koblet til strøm. Om feilmeldingen fortsatt vises er det trøbbel med Wifi-nettverket. Omstart KOMP og se om det løser problemet.

Dersom det ikke fungerer må du undersøke om det er noe galt med selve nettverket. Det hjelper ofte å omstarte ruteren.