Hvordan legger jeg til en AV1 i AV1 Assistant?

Du må laste ned AV1 Assistant fra App Store eller Google Play og opprette en profil før du kan legge til en AV1.

Er du den første som registreres som en assistent kan du bruke nøkkelordet eleven brukte for å sette opp AV1. Om en assistent allerede er registrert for AV1 må du inviteres av den registrerte assistenten eller av eleven gjennom AV1-appen.

En AV1 kan legges til fra AV1-appen eller fra AV1 Assistant-appen.

Jeg er den første som skal registreres som hjelper

1. Fra “Home”-fanen, trykk på “Add AV1”-ikonet øverst i høyre hjørne
  2. Oppgi nøkkelordet eleven brukte for å sette opp AV1. Du finner det på det store kortet i boksen eller gjennom “My Admin”-portalen
  3. Du kan legge til et kallenavn på AV1 for å gjøre det enklere å huske hvem roboten tilhører. Dette kan for eksempel være fornavnet til brukeren. Kallenavnet er kun synlig for deg, og kan alltids endres fra “Settings” → “Edit name”.

Legge til en hjelper for en AV1

1. Fra “Settings”, trykk “Assistants”
  2. Trykk “Add an assistant”
  3. Fyll inn telefonnummeret som er registrert på hjelperens profil og trykk “Next”
  4. Godkjenn at det er riktig hjelper ved å verifisere fornavn og rolle
  5. Hjelperen vil få en notifikasjon om at hun/han er lagt til som hjelper for AV1. Hvis den ikke dukker opp når appen åpnes må appen restartes.