Har du fått beskjed om å starte ett 4G-abonnement?

Oppdatert 3 months ago av Lizette

Dersom du har mottatt en pop-up som spør om du vil starte ett 4G abonnement, har du brukt Komp sin 4G en stund, helt gratis. Når du bestilte Komp, hadde du to valg: Å inkludere ett 4G abonnement eller bruke eksisterende WiFi. Om du valgte å koble til WiFi og av én eller annen grunn ikke fikk til tilkoblingen, har Komp koblet til 4G via det integrerte SIM kortet. Vi utvikler Komp fortløpende for å sikre at det fungerer så smidig som mulig, og nå er systemet for 4G-abonnement gjennom Komp-appen klart. Det betyr at for enkelte kunder har 4G vært tilgjengelig gratis, men fra nå av må du ha et aktivt abonnement. Hvis det er WiFi tilgjengelig, kan du legge dette til Komp gjennom appen. Hvis du trenger litt tid til å finne nettverks detaljene, trykker du på alternativet "påminn meg senere" og legger til WiFi så raskt som mulig for å sikre at du ikke mister forbindelsen til Komp. Kunder som ikke legger til WiFi eller starter et 4G-abonnement vil miste forbindelsen til Komp, da den er avhengig av en internettforbindelse for å fungere. Hvis du har koblet Komp til WiFi og du fortsatt mottar denne meldingen, må du dobbeltsjekke at detaljene for nettverket er korrekt.

For å starte ett 4G abonnement i appen, vennligst følg disse stegene:

1. Trykk på tannhjulet øverst i høyre hjørne
  2. Bla ned til "Tilleggstjenester" og velg 4G-abonnement
  3. Trykk "Start abonnement" så er du klar!

Mer informasjon om kjøp av et 4G-abonnement

Hvordan legger jeg til et WiFi-nettverk i Komp?