Hva er Manage?

Oppdatert 5/10/20 av Anders Ruud Sørli

KOMP Manage er en plattform som gjør det enkelt å administrere -og holde oversikt over KOMP-skjermene i din organisasjon.

Manage er spesielt utviklet for bruk av KOMP i en institusjon, forening eller organisasjon. Målet med verktøyet er på en oversiktlig, enkel og trygg måte kunne administrere et større antall KOMP-enheter.

Med Manage kan man tilpasse innstillinger, angi navn og plassering og endre språk på selve KOMP-enhetene. Man får oversikt over KOMP-enhetens tekniske status og hvilke grupper den tilhører. Herfra kan man invitere pårørende til å koble seg til KOMP-enheten på sin KOMP Familie-app og nullstille KOMP-enheten slik at den er teknisk klar for å flyttes til en ny bruker.

Manage er en del av KOMP Pro. Øvrige deler av KOMP Pro er Care, Kalender og Klokke. Spesielt for institusjoner som sykehjem / langtidshjem er det vanlig å ha kun Manage aktivert på KOMP da fokuset er å legge til rette for trygg og enkel pårørendekontakt. Lær mer om KOMP Pro på våre nettsider

Video om administrere KOMP ved hjelp av Manage