Hvordan bruke KOMP-appen

Oppdatert 20/3/20 av Simon Oliver Ommundsen

KOMP-appen er din inngangsportal til KOMP-enheten.

Gjennom appen kan du sende bilder, meldinger og gjennomføre videosamtaler. Du kan også endre språkpreferanser, tidssone og tillegg som Værvarsel.

Denne artikkelen gir en innføring i nøkkelfunksjonene til KOMP-appen.

Innholdsstrømmen

Innholdsstrømmen viser alle bilder og meldinger familien har sendt. Du vil bare se innhold som også er synlig på KOMP-enheten.

Innholdet på KOMP-enheten vil vises i en roterende bildestrøm frem til det utløper.

Sende bilder og meldinger

Du kan sende bilder og meldinger ved å trykke Legg til. Etter at du har lastet opp bildet eller skrevet meldingen får du mulighet til å se over innholdet og sette varighet.

Laster du opp et bilde kan du sette tekst på bildet. Teksten kan plasseres i alle hjørner. Bildet vil først vises med tekst, og så uten tekst. Det gjør derfor ingenting om teksten dekker over deler av bildet.

Meldinger kan være private, som betyr at de ikke vil synes i andre familiemedlemmers innholdsstrøm.

Videosamtale

Trykk Samtale for å videoringe en KOMP. KOMP-enheten må være skrudd på og koblet til internett.

Videosamtalen går automatisk gjennom etter 10 sekunder, med mindre brukeren selv skrur av KOMP-enheten.

Innstillinger og tillegg

Trykk på ikonet for innstillinger i øvre, høyre hjørne for å gå til innstillinger.

Her kan du

• Legge til WiFi-nettverk
  • Invitere familiemedlemmer
  • Aktivere tilleggsfunksjoner som Værvarsel
  • Finne lenke til kundestøtte
  • Se informasjon om KOMP-enheten (programvareversjon o.l.