Generera nytt nyckelord från AV1 Assistant appen

Updated 16/8/21 by Johanna Dovander

Du kan skapa nya nyckelord själv via appen. När du är kopplad till AV1 med appen, välj Inställningar nederst på skärmen i appen.

Första gången du skall generera ett nyckelord:

Tryck på skapa nya nyckelord. Du mottar då ett besked om att du måste verifieras för att få skapa ett nyckelord.

Tryck på Verifiera mig! Då får vi besked och verifierar att du skall få tillgång till att skapa ett nyckelord.

Du mottar ett SMS som bekräftar verifieringen.

De följande gångerna du skall generera nya nyckelord:

Tryck på Skapa nyckelord och bekräfta att du vill generera ett nytt nyckelord. Nyckelordet visas genom att hålla in knappen. För att kopiera nyckelordet till e-post eller SMS, tryck på Kopiera nyckelord