Generera nytt nyckelord från AV1 Assistant appen

Updated 17/8/20 by Simon Oliver Ommundsen

Du kan laga nya nyckelord själv via appen. När du är kopplad till AV1 med appen, välj Inställningar nederst på skärmen i appen.

Första gången du skall generera ett nyckelord:

Klicka på Skapa nyckelord. Du mottar då ett besked om att du måste verifieras för att få laga nyckelord.

Klicka Verifiera mig! Då får vi besked och verifierar att du skall få tillgång till att laga nyckelord.

Du mottar ett SMS som bekräftar verifieringen.

De följande gångerna du skall generera nyckelord:

Klicka Skapa nyckelord och bekräfta att du vill laga ett nytt nyckelord. Nyckelordet visas genom att hålla in knappen. För att kopiera nyckelordet till e-post eller SMS, klicka Kopiera nyckelord.