Kan jag använda Komp-appen på min telefon och min surfplatta?

Uppdaterad 3 months ago av Lizette

Absolut! Du kan använda ditt Komp-konto på så många enheter du vill, det finns ingen gräns. När du har skapat din användare laddar du ner Komp-appen på dina andra enheter. Tryck på Logga in och fyll i ditt telefonnummer. Ha din mobiltelefon nära, eftersom du får ett sms med inloggningskoden. Efter att ha fyllt i inloggningskoden i appen får du tillgång till ditt konto.