Hur lägger jag till ett WiFi-nätverk från AV1 Assistant appen?

Uppdaterad 11 months ago av Sven Inden

  1. I “Hem” fliken trycker du på “Inställningar”.
  2. Tryck “Lägg till WiFi”.
  3. Tryck “Lägg till en annan” och välj nätverket ur listan.

Om det önskade nätverket inte syns, klicka "Finns ditt WiFi inte i listan nedan? och välj “Lägg till manuellt” för att skriva in nätverksnamnet (SSID), lösenord och användarnamn.

Tänk på att listan med nätverk som visas är de nätverk som finns där AV1 befinner sig.


Vad tycker du om denna sidan? Skicka gärna din synpunkt till info@noisolation.com