Felmeddelande: “Kunde inte hitta KOMP”

Detta felmeddelande uppstår under onboarding när nyckelordet är felstavat eller har använts innan. Kom ihåg att nyckelordet som medföljer i lådan endast kan användas en gång. Alla andra användare måste bli inbjudna genom appen, och får då ett SMS med ett eget personligt nyckelord.

OBS! Kom ihåg att alltid använda det senaste nyckelordet som du mottagit. Om du får två inbjudningar i rad eller får ett nytt nyckelord av vårt supportteam, använd alltid det nyaste.