Var hittar jag nyckelordet till KOMP?

När du inviterar nya familjemedlemmar kommer dom motta en invitations kod, förvirra inte denna med nyckelordet.

Vad är nyckelord?

Nyckelordet kopplar upp KOMP med din app, och säkerställer att bara din familj har tillgång till den KOMP ni använder.

Det kan bara användas en gång, av den första personen som installerar KOMP.

Var kan jag hitta nyckelordet?

Du hittar nyckelordet på skärmen när du startar upp KOMP. När nyckelordet är använt kommer det försvinna från skärmen, och nya användare måste läggas till från KOMP appen.