Bjud in familjen

Uppdaterad 3 months ago av Anders Ruud Sørli

Den här artikeln är för Komp Manage.
Om du är en familjemedlem och undrar hur du bjuder in resten av din familj, använd den här guiden.

Komp fungerar bäst när familjemedlemmar kan ringa videosamtal och dela ögonblick från deras dagar. Du behöver bara lägga till en familjemedlem till Komp eftersom de kan bjuda in resten i appen.

Följ dessa stegen för att bjuda in en familjemedlem:

1. Tryck Hantera
  2. Välj den Komp du vill bjuda in en familjemedlem till
  3. Scrolla till Familj
  4. Tryck Få nyckelord
  5. Skicka nyckelordet till familjemedlem och be dem att ladda ner Komp-appen från App Store/Google Play
  6. Familjemedlem kan sedan bjuda in resten av familjen efter att de har skrivit in nyckelordet och skapat en profil i appen