Konversationen börjar inte efter nedräkningen, vad är fel?

Uppdaterad 3 months ago av Lizette

Detta beror på att nätverkskvaliteten på Komp-användarens plats eller på den plats du befinner dig kan vara för dålig för att starta en konversation.

Starta om appen på din telefon. Om den fortfarande inte ansluter, försök att ansluta din telefon till ett annat nätverk (försök till exempel att använda 4G om din telefon för närvarande är ansluten till WiFi). Starta om appen efter att ha bytt nätverk.

Att starta om Komp genom att dra ur strömkabeln i tio sekunder kan också hjälpa.

Om detta händer ofta, försök att ringa från en annan enhet på samma nätverk. Om du till exempel bor med någon annan kan du testa att ringa med den telefonen eller använda en surfplatta istället.

Du kan också testa om Kompens anslutning till internet är problemet, genom att anslut komp till ett nätverk.