Kan inte koppla till AV1

Denna artikel skiljer sig baserad på vilken modell av AV1 du har.

Modell AV2

Det är fler möjliga skäl till att du inte kan koppla till AV1. Dubbelkolla att din surfplatta eller mobiltelefon är kopplad till ett mobil- eller WiFi-nätverk. Du kan testa genom att öppna din webbläsare och besöka en hemsida du gillar.

1. I appen, kolla pratbubblan över AV1s huvud och se om AV1 är påslagen. Kontakta en lärare eller kompis i klassrummet och fråga om de skal sätta på AV1 igen.
  2. Kolla AV1s batterinivå i appen. Gå till kugghjulet Inställningar → Om din AV1. Om batterinivån är okänd kan AV1 vara avstängd eller tom på batteri.
  3. Det nästa du borde göra är att kontakta någon på skolan så de kan hjälpa dig kolla upp din AV1.
    1. Är batteriet slut?
    2. Är AV1 placerad på en plats utan mobil- eller WiFi-nätverk?

Modell AV1b

Det är fler möjliga skäl till at du inte kan koppla till AV1. Dubbelkolla att din surfplatta eller mobiltelefon är kopplad till ett mobil- eller WiFi-nätverk. Du kan testa genom at öppna din webbläsare och besöka en hemsida du gillar.

1. Kolla AV1s batterinivå i appen. Gå till kugghjulet Inställningar → Om din AV1. Om batterinivån är okänd kan AV1 vara avstängd eller tom på batteri.
  2. Det nästa du borde göra är att kontakta någon i skolan som kan hjälpa dig kolla upp AV1:
    1. Är AV1 avstängd?
    2. Är batteriet slut?
    3. Är AV1 placerad på en plats utan mobil- eller WiFi-nätverk?
    4. Har AV1 4 röda ljus i en ruta på huvudet? Om det är så, behöver den en omstart.