Kan inte koppla till AV1

Denna artikel skiljer sig baserad på vilken modell av AV1 du har

Modell AV2

Det är fler möjliga skäl till at du inte kan koppla till AV1. Dubbelkolla at din surfplatta eller telefon är tillkopplat et mobil- eller WiFi nätverk. Du kan testa genom at öppna din webbläsare och koppla til en site du gillar.

1. Kolla upp pratbubblan över AV1s huvud, och se om AV1 är påslagen. Kontakta en lärare eller kompis i klassrummet och fråga om dom skal sätta på AV1 igen.
  2. Kolla upp AV1s batterinivå i appen. Gå till Inställningar → Om AV1. Om batterinivån är okänd kan AV1 vara avstängd eller slut på batteri.
  3. Det nästa du borde göra är at kontakta någon på skolan så dom kan hjälpa dig kolla upp din AV1.
    1. Är batteriet slut?
    2. Är AV1 placerad en plats utan mobil- eller WiFI nätverk?

Modell AV1b

Det är fler möjliga skäl till at du inte kan koppla till AV1. Dubbelkolla at din surfplatta eller telefon är tillkopplat et mobil- eller WiFi nätverk. Du kan testa genom at öppna din webbläsare och koppla til en site du gillar.

1. Kolla upp AV1s batterinivå i appen. Gå till Inställningar → Om AV1. Om batterinivån är okänt kan AV1 vara avstängd eller slut på batteri
  2. Det nästa du borde göra är att kontakta någon i skolan som kan hjälpa dig kolla upp AV1:
    1. Är AV1 avstängd?
    2. Är batteriet slut?
    3. Är AV1 placerad på en plats utan mobil- eller WiFi nätverk?
    4. Har AV1 4 röda ljus i en ruta på huvudet? Om det är så, behöver den en omstart.