AV1s nyckelord fungerar inte, vad skall jag göra?

Om du får ett meddelande om at nyckelordet inte fungerar, är det för att nyckelordet har använts tidigare, för at du skrev det fel, eller för att enheten inte är kopplat til internet. Dubbelkolla att du har skrivit korrekt. Ett nyckelord kan bara användas en gång. Det för att säkerställa att bara en enhet är kopplat till AV1 och att den korrekta användaren skall ha tillgång.

Är du en skola eller organisation med fler AV1? Kontakta vårat kundstödsteam för att få tillgång till vårt administrationsverktyg där du kan generera nya nyckelord.